Som ni kanske vet så strulade det för Västtrafik som inte kunde få sin personal att jobba på lördag då Fia skulle åka med tåget hit, nu har det hänt igen, fast den här gången var det Öresundstågen och ”elfel” som gjorde att tåget blev dryga timmen försenad när Fia skulle åka tillbaka till Göteborg på morgonen. Inte nog med att tåget var sent, dessutom var tågkonduktören sjukt otrevlig och tyckte att passagerarna skulle vara tacksamma för att denne fick jobba över så att deras tåg kunde ta dom över en timme försenat till destination. Egentligen så behövde han ju inte jobba överhuvudtaget och ta semester resten av livet eller så kan man tycka, om nu de inte kan få sina tåg att gå i tid så ska han väl inte agera på det viset mot sina kunder som är nog så sura för att tåget inte kom i tid från första början, skärpning Öresundstågen! Ytterligare ett bevis på att det inte är lönt att åka kollektivt längre, åk mer bil människor, skit i om vi förstör planeten, tills kollektivtrafiken insett att de inte kan ha det på det här viset, borde alla åka bil istället för att ta buss eller tåg!