Sofia skulle komma med tåget som gick från Björketorp 14:37 mot Vbg idag, hon ringer kvart i tre å undrar om hon kollat fel i tabellen för tåget har inte kommit, jag kollar upp å tiden stämmer. Tio minuter senare ringer hon igen å meddelar att tåget är inställt på grund av personalbrist(!?), är det verkligen så illa ställt för Västtrafik numera att deras egna personal inte ens vill jobba för dom? En ersättningsbuss hade satts in, som gick från Borås för en halvtimme sen, dvs ungefär när tåget skulle vara i Björketorp, folk kan ju lika gärna gå till Varberg, det kommer ju ta ungefär lika lång tid 😛 Men nu skulle Fia, med all rätt, ringa å skälla ut dom å be dom fixa en taxi åt henne. Å så undrar folk varför man inte åker kommunalt längre, ja kanske för att det aldrig går att ta sig nån j-vla stans med skiten!!?