I lördags var jag å Sofia på kräftskiva i Hyssna hos några kompisar till henne. Trevlig tillställning där det blev lekar å tipspromenad och roligt folk. Ja, faktiskt tror jag det var trevligt ända tills flertalet bestämde sig för att basta å det samtidigt kom en massa, åtminstone för mig :p, okänningar. Men som sagt, fram tills dess hade jag, å Fia, det väldigt trevligt.
Stort tack till Ing-Britt som agerade chaufför både dit och hem på natten!

Måndagen var det så dags för att plocka svamp i skogen, strax runt 11-tiden på förmiddagen satte vi kurs mot Hajomsskogar och kunde konstatera att efter lite mer än 1½ timmes ”irrande” runt i skogen och svampplockande, att vi åtminstone fått ihop tillräckligt med kantareller för att familjen skulle få sig en god kantarellsås till kvällen. På tal om mat förresten så grillades det i dagarna fyra, det gäller att passa på när tillfälle ges! 🙂

På tisdagen stundade en ny arbetsvecka, nu med alla tillbaka efter semester och således vanliga tider igen. Gött å slippa måndagarna, men inte fullt så gött å börja klockan 8 på torsdagar, imorgon får nog bli en liten-efter-semesterschema-start på torsdagen, så vad sägs om å kompromissa en halvtimme kanske? 😉

Nu på lördag blir det firmafest, 14st blir vi med respektive och först ska vi hålla till i Claes föräldrars stuga inte allt för långt ifrån mina egna föräldrars stuga, för att sedan traska vidare till Solviken för lite öl, vin å sprit samt mat. Men jag tror att Sofia har siktet mer inställt på loppisen i Hajom, vilket är sjukt roligt med tanke på hur entusiastisk hon är över att få komma dit 😉 Men tror nog hon kan tänka sig lite firmafest också på kvällen hehe.

Annars tror jag inte det är så mycket nytt att förtälja, ingen sommarjobbare längre som kan ta hand om mina arbetssysslor så jag kan syssla med andra saker, vilket i sin tur innebär back to basics, vilket innebär ständiga avbrott i de sysslorna man helst gör, men men. Han kanske kan ta över mer ski… sysslor menar jag fram igenom när han får lov å så. Så här i efterhand kan man ju tycka att det vore bättre å tagit in någon som slutat skolan men som kunde ta alla helger och lite vardagar istället… oh well..

Nu är det dags för en stund framför tv:n eller så, sen dags för å inta horisontellt läge och iPad:en i famnen.

Förövrigt, om två veckor är det sista dagen i augusti, sen stundar september, jösses vad sommaren gått snabbt!