Mitt abonnemang som löper i 24 månader fram till januari 2012 på min iPhone är något jag funderar på att byta ut mot exempelvis Telenor då jag saknar GSM-täckning med nuvarande operatören 3, för det mesta fungerar det bra, men ibland är det ju lite si å så med täckningen, framförallt i stugan å hemma hos päronen. Är det någon som har ett bra förslag på mobiloperatör? Telia rör jag inte med lång tång, Tele2 har jag på jobbmobilen så känns inte så spännande.. Alternativt förlänger jag abonnemanget hos Tre och skaffar en iPhone 5 och pensionerar 3GS:en som en jobbmobil istället 😛 Men eftersom jag har tänkt å spara pengar genom å behålla mobilen, så kanske de inte är så aktuellt 😛
Om nån har lust å hjälpa mig med detta, så ringer jag hyfsat sällan, SMS:ar väl en del å surfar en del, surfhastighet bör vara 1-2mb/s minst iaf. Gärna låg månadskostnad osv.