Varbergs Bostad har gjort det igen, den här gången ska de tvätta fasaden med högtryckstvätt med start på måndag den 15:e augusti, inget konstigt med det kan tyckas, men det kräver att balkongdörrar och fönstren är stängda, vilket kanske inte är så konstigt, men det dom inte verkar ha fattat är att det blir precis tokvarmt i lägenheten på sommaren om dörrar och fönster inte är öppna. Man kan ju undra varför det inte kan ligga på en dag i sena september istället, men nej då, klart vi ska förpesta för våra lägenhetsinnehavare genom att steka dom levande i lägenheten, idioter är vad ni är, eller så har ni noll koll på att planera, make your pick!

I övrigt idag blev det en runda till med cykeln som inte innebar snabbaste vägen hem från jobbet nej idag blev det en 5.40km runda som avklarades på 16m23s, med en medelhastighet på 19.80km/h, inte så pjåkigt, med tanke på alla drullar som är ute på strandpromenaden och tror att de är de enda som existerar på den vägen 😛
Känns som pulsen kom upp hyfsat bra, åtminstone efter att ha avklarat Apelviksbacken från järnvägen sett. Imorgon funderar jag på att ta med badbrallor å hoppa i plurret om det är lika fint väder som det var idag, vi får se vad som sker 🙂 som vanligt går det att följa min atletiska utveckling på http://www.runkeeper.com/user/northbane :p