I fredags åkte hela familjen (mamma,pappa,bror,Fia och Julie) ner till Sköllen, Simrishamn på Österlen för att fira mammas 60-årsdag på ett litet gårdshotell som var väldigt trevligt. Efter lite sen avfärd från Varberg, skulle varit efter frukost, men blev vid lunchtid så nådde vi Simrishamn strax runt halv sex på kvällen efter ett matstopp på ”Kalle på Spången” i just Spången. Maten där var ingen höjdare tyckte jag, åt visserligen bara deras ”sommarbuffé”, men det var slafsigt iaf. Hur som helst, när vi väl kommit ned så blev det kaffe å ett litet vaniljhjärta var, sedan fixa i ordning oss för kvällen då det vankades tre rätters mat där lammrack med rödvinssås stod för huvudrätten, mycket gott! Senare på kvällen blev det lite spel i form av ”Bezzerwizzer” som Johan å Julie hade köpt, det gick väl så där för mig å Fia, men de va hyfsat roligt iaf 🙂 Till det blev det lite whisky å vin samt tårta. Nerpackat var även lite ost, men det var de nog ingen som orkade äta.

På morgonen därpå blev det frukost med utsikt över Östersjön och sedan åkte vi till Brantesvik för att spatsera lite och lite tänkt strand-häng å bad för mig å Fia, innan vi delade upp oss, de fyra åkte till Ystad medan jag å Fia satte kurs mot Vbg med GPS:en till hjälp, istället för att ta oss tillbaka på samma väg vi kom dock, så lurade den oss igenom Ystad upp via Malmö istället, inte riktigt vad vi hade planerat, men vi kom hem till stugan till slut. Då passade vi på att gå ner å bada en sväng, lite kallt innan man fick doppa sig, men sen var de helt okej, förutom Fia som frös så vi gick upp efter en stund.
Efter det var det dags å åka hem å sen åkte vi till lägenheten för att äta lite, men efter maten blev vi så trötta att vi sonika däckade i soffan å vaknade upp strax efter kl 2200.