I lördags var det kalas hos Andreas ”Garsson” Larsson ute i Öxabäck. Mycket trevligt å bra uppstyrt kalas, först tipspromenad (som vi kom mitt in i), sen bordsplacering och god mat å dryck till det, sen var de allmänt häng å kul å träffa kompisar man inte ser så ofta. Lite skräll på att Solbon ska bli farsa, trodde nog han var den sista, eller ja före Stepparn kanske 😉 att bli pappa, gratulerar! Sofia åkte hem tidigare, var egentligen tänkt att vi skulle sova över, men för hennes skull var de nog skönt å åka hem tidigare. När jag skulle lägga mig nån gång efter 3-tiden, så hade jag inte tålamodet eller orken att blåsa upp luftmadrassen så jag la mig för att sova på den, icke-uppblåst, något hårt underlag 😛
Tack Andreas för ett bra kalas!!

I söndags blev det en slappardag och på kvällen grillning med Sofia å ”svärmor”, väldigt trevlig kväll i sommarvärmen.

I dag lyckades Björn med konststycket att ha sönder 3-5st processorer efter att ha vält en låda där dom låg i, kort efter det lyckades han spilla ut ett glas vatten över två stycken minnen. Detta hände under lunchen då bara jag å Björn var i butiken, det var en otroligt positivladdning, för jag hade ett väldigt leende på läpparna när jag var tvungen att gå ut i butiken å ta hand om nya kunder. Knappt hade jag kommit tillbaka från en kund då han kläcker ur sig att han vattnat minnena 😀

Fått sålt en dator med, så nu är det egentligen bara en kvar å sälja, men jag undrar om nån vill köpa den, får sälja den hutlöst billigt isf 😛 Men det går att surfa på den åtminstone 😉 Har för avsikt att få bort en massa onödiga datorer som står å dräller i lägenheten så att det ser lite mer normalt ut, snarare än den ”dator-park” som det ser ut som nu. Slängde en i lördags med, får väl slänga den här sista med om jag inte fått sålt den inom nån månad. Sen ska de lämnas tillbaka en dator till jobbet å en ska till stugan, man kommer väl knappt känna igen sig här sen 😛