Är väl egentligen på väg till jobbet denna fredagsmorgon, men eftersom det regnar ute, så tänkte jag att Björn kunde få hämta upp mig istället för att bli dyngsur. Problemet kan väl tänkas bli hur man tar sig hem igen om de fortfarande regnar, men han kanske kan ta bilen hit igen (jobbets).

Veckan som varit har Sofia spenderat med hunden/katten Atlas här i min lägenhet, härligt att någon väntar/finns i lgh när man kommer hem efter jobbet! I onsdags åkte vi upp till Shark-if, Fia hjälpte sin mamma med att röja, jag hjälpte mina föräldrar med att äta upp det grillade köttet pappa hade gjort 🙂 På kvällen kom sedan Johan å Julie hem från sin tre veckors långa semester i USA, kom lite sent hem dock, så det blev inte så jättemkt berättat, men det får vi ta en annan gång 🙂

Hyfsat många helger framöver inplanerade nu med, nästa helg är det 25-årskalas hos Andreas, helgen därpå mammas födelsedag som ska firas nånstans i Skåne, var kom jag inte ihåg nu, två helger efter det är det firmafest 🙂

På tal om firmafest, fan va nice det är å ha en sommarjobbare som tar hand om mina tidigare arbetsuppgifter, t.ex. känns det hellyxigt att slippa räkna kassan eller bara nån sån liten grej som å öppna och hänga ut flaggorna. För att inte tala om de kunder som kommer när man sitter å tar en fika på eftermiddagen 🙂

Nu får jag bege mig dock, ej tagit på mig sockar än! 😛