Idag kl. 15.26 så sprängdes en bomb i regeringshuset R4 i centrala Oslo. Enligt DN har minst 7 människor dött, dubbelt så många skadade, varav 2st allvarligt skadade.
Brorsan och hans flickvän mår bra, likaväl deras vänner, så det är ju skönt, men man undrar ju vad fan världen är på väg; ska man inte kunna gå utomhus utan att behöva oroa sig för att en bomb ska smälla av nånstans?
Enligt DN.se så kan bomben varit riktad mot Olje- och energidepartementet. Vem fan är så jävla störd?

Läs mer.

Uppdatering: Enligt en annan norrman jag pratat med så ska det visst röra sig om ett ensamt pucko, som efter att ha setts vid bombplatsen, åkt till något camp å skjutit ihjäl 10 människor. Polisen ska visst ha anhållit honom redan.

Trolig bild på mannen bakom dådet:
Uppdatering 2: Lägret vid Utöya har krävt minst 80 personers liv.

Uppdatering 3: Nu har 32-åringen bakom dåden erkänt. Vilket jävla pucko…
Han ska visst ha rekommenderat den som vill spendera mycket tid för sig själv, att skylla på World of Warcraft, så nu får vi se upp med alla som spelar WoW, det kan finnas en terrorist bakom varje 15-åring, eller 32-åring 😛