sista dagen på semestern, vaknar halv åtta på morgonen, vet inte om de är positivt, får ju mer ut av dagen kanske, eller om de är tragiskt att klockan i kroppen redan ställt om sig för att börja jobba? Hur som helst, är nu i V-ås sen torsdags eftermiddag å har umgåtts med Kristofer i dagarna tre, vilket varit väldigt trevligt, tråkigt väder till trots. Vi har varit på after work, sett lite av stan från cykelsadeln och druckit god öl å haft det bra, rätt ok avslut på semestern när man tänker efter 🙂

Nu väntar senare idag iaf, en drygt sex timmar lång bilfärd hem, så ska försöka komma iväg i någorlunda tid idag. Resan upp gick väl iofs bra, så ska inte klaga överdrivet mkt, även om de stundtals kan bli lite ensamt å tråkigt, så lyssnar jag på Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann.. Bra bok som kan rekommenderas. Nu håller jag dock på att få skrivkramp på denna iPaden, så tills nästa gång, ha de så trevligt 🙂