Så har då helgen passerat och ett par dagar till ovanpå det, semestern är halvvägs slut, men har hittills haft en väldigt bra semester måste jag säga, tre första dagarna togs det väldigt piano hemma i lägenheten, fjärde dagen blev det premiärdopp i Kattegatt. I lördags var jag å Sofia å promenerade i Masthugget/Linné, köpte tre metal-skivor i en klassisk metal-affär på Andra långgatan (samma gata är även känd för striptease-ställen). På hemvägen tänkte vi äta på Taj Mahal, BIG MISTAKE!! Vi beställer in mat från den indiska restaurangen som inte inrett på något speciellt indiskt vis, liknar vilken restaurang som helst (tråkigt!) och Sofia som valt en vegetarisk rätt med bl.a. russin och cashewnötter får in sin rätt med grönsaker som inte går att ta miste på utseendet, djupfrysta!! Sen var nötterna å russinen ”nermalda” eller ej existerande som vi skulle säga det på svenska. Efter mycket om och men fick Sofia dock byta måltid, men det tog dom mycket möda och ifrågasättningar, dom skulle istället bara sagt ”okej, vi ber om ursäkt, är det något annat vi kan erbjuda till dig?” men icke, dom skulle tjafsa istället. REKOMMENDERAS ICKE!

Övriga dagarna tog vi det rätt lugnt, lite promenader och så. I måndags var vi t.ex. vid Redbergsplatsens kyrka och låg på en filt där och käkade brunch i form av melon å lufttorkad skinka m.m. väldigt härligt 😀 I tisdags passade vi på att äta ute på Restaurang Bryggan, helt okej restaurang med god mat och trevlig service.

Åkte hem till lägenheten igår förmiddag, på kvällen blev det grillning hos päronen i stugan. Trevligt!

Idag så är det snart dags att åka till tandläkaren, hoppas det bara blir en undersökning å att dom inte hittar massa saker å fixa till, känner inte av något speciellt iaf, så borde va ok.

Förresten, glöm inte att titta på min pappas hemsida (under konstruktion, men ändå 🙂

(Metallica-”recension” kommer upp så småningom, inklusive bilder till den konserten samt Iron Maiden, stay tuned!)