Så i fredags var det då dags att åka upp till Göteborg för att träffa Fia men även se Iron Maiden!

Fullt med folk på tåget upp från Varberg till Göteborg, flertalet iklädda svarta t-shirts med ovannämnda bandnamn. Gick knappt att få en ståplats, så mycket folk var det. Helt ok väder samma dag förövrigt, tog vagnen till Fias nya andrahands lägenhet i Masthugget (superfin förövrigt 🙂
Efter någon timme åkte jag in mot stan igen för att möta upp Chrille och Björn (inte PC-Björn) på Heden. Gick sedan till City Pub för att ta en öl eller två samt äta lite revbensspjäll. Sedan slöt vi upp med lite andra gubbar från Torestorp på ”Bar Himmel”, satt där ett tag, sedan gick vi till Trägår’n för ytterligare lite intagning av öl. Efter nån timme eller två var det dags att röra på sig till Ullevi, kom precis in till då Sabaton började spela. Har sett dom en gång tidigare, förra året på Sweden Rock, tyckte dom levererade bra, även om kritiker i tidningar inte delade den uppfattningen, men vad vet dom om musik egentligen? Hur som helst, efter att Sabaton slutat spela, fick vi vänta ett tag på att Iron Maiden skulle på scen, givetvis levererade dom i vanlig ordning, otroligt bra spelning, Bruce Dickinson har en underbar scennärvaro som jag tror få musiker kan leva upp till, om ens någon kan. Härligt parti är när han blir överväldigad av alla applåder och står/sitter helt stum i några minuter innan dom drar igång igen. Mycket nöjd med konserten!! Det går ju kanske inte å jämföra, men det var så otroligt mycket bättre än Metal Town för två veckor sen så det finns inte, nästan så jag hoppas på att MT kursar om dom är så idiotiskt korkade att dom lägger det på samma ställe nästa år igen.
Hur som helst, åkte tillbaka sent på natten till Fias lägenhet, lyckades gå till fel portuppgång varpå det var svårt att ringa på och be Fia öppna. Testade att ringa en gång på mobilen, men inget svar. Skickade ett sms, inget svar. Kände lite panik strömma igenom kroppen, vad skulle jag göra om det hon inte vaknade och kunde öppna, mobilen började även den få ont om batteri Ta in på hotell kändes lite besvärligt, i värsta fall så skulle jag väl likt en lodis få sova utanför portuppgången och hoppas på att någon annan kom in i lägenheten. Men ringde så en andra gång och lyckades få fatt i henne, lite sömndrucken svarade hon och kom ner i morgonrock för att öppna, lycka att få krypa ned jämte henne!

Mer om helgen och dagarna därpå i senare inlägg!