Den 15-16:e juli måste jag vara borta ifrån stan, då hundratals raggarsvin (Wheels & Wings) kommer och skräpar ned och på annat sätt förstör stan fullständigt :P. Visst, bilarna är fina (en del iaf) och en del av dom vill bara visa upp sin bil, men sen finns det de raggarna som bara är odrägliga och ingen egentligen vill ha något att göra med. Egentligen har det väl inte så mkt att göra med själva raggarkulturen, det är mest idioter förklädda till raggare. Plus att hela staden blir lamslagen och det är i princip är omöjligt att ta sig fram med egen bil. Curse you all! 😉

Min uppsats i Engelska C börjar se slutet på tunneln och ljuset nu förresten, inte mycket kvar innan den är färdigskriven, sen ska det ju förstås gås igenom och kolla stavfel och annat smått å gott. Bara 2 år efter den egentligen var tänkt å vara färdig, nackdelen är att det finns en uppsats till, men den har jag åtminstone ett äss i rockärmen till, som gör att jag slipper massa onödigt extraarbete åtminstone.

Sol idag igen, man har verkligen tagit semester i rätt vecka 😀 Funderar starkt på att dra mig ned till stranden en sväng i eftermiddag, går ju inte å sitta i lägenheten iaf, tokvarmt!
Imorgon blir det Göteborg och Iron Maiden 🙂 Ska möta upp Christofer å vänner till honom på eftermiddagen, innan dess ska jag till Fia i hennes nya lgh med 🙂 Kommer bli en bra helg!