Så där ja, då har jag äntligen fått tummen ur och lagt upp bilder från midsommarafton på min hemsida. För er som är lata och inte orkar trycka mer än nödvändigt på länkar, så kan ni göra det här för att komma dit. Totalt blev det 36 stycken bilder, en del är samma som de från Facebook-bilderna, men en del är nya, se det som uncut bilder eller nåt 😛

Det är förresten väldigt svårt att hitta tillbaka till studerandet/pluggandet efter att ha gjort en större paus på cirka 2 år från det nu (med undantag från lite småpluggande här å där). Har inte kommit in i ”flow:et” än, så det känns som man irrar runt som en höna nu ungefär och har inte någon struktur på pluggandet. Men nån gång, förhoppningsvis snart, ska jag väl bli färdig med dessa eländiga uppsatserna (två till antalet, men har ett litet äss i rockärmen iaf).

På tal om ingenting, så åkte jag ju förbi en otrevlig kamera som står vid vägkanten och som givetvis blixtrade till när jag susade förbi, strax över 10km för fort. Lyckligtvis har jag fått höra att man kan undvika att få en bot om man döljer sitt ansikte (burka någon?), då polisen måste ha en bra bild för att kunna föra vidare det till en bot. Detta hände i mitten av maj, hörde mig för och de brukade ta ungefär två veckor enligt de som nyligen fått en fortkörningsbot, men nu har det alltså gått drygt 1½ månad sen det hände och ingen bot har, peppar peppar, farit in i brevinkastet än. Leif GW Persson sa i något inslag att det går att komma förbi fortkörningsböter, men han hade inte för avsikt att tala om hur. Nu är ju inte detta tänkt att få folk att köra alldeles för fort på vägar med såna kameror, men det är ändå lite intressant, i rent utbildningssyfte förstås 😉 att det verkar fungera 🙂 Jag tar INTE på mig eventuella böter du ådrar dig för att du råkar hamna på bild dock 😛

Håller på att snickra en, ny, hemsida åt pappas företag med, om du är intresserad av att ge mig feedback (den är dock i en ganska tidig fas), eller bara vill se hur lik den är min andra hemsida 😉 så kan du kolla in den på www.falkagården.se