Vaknade för någon timme sen, märkte att det vrålregnade, la därför ned planerna på att jobba någon timme eller två illa kvickt. Tänkte att det är bättre att försöka ta tag i min uppsats igen, den har ju legat i dvala ett tag nu, så varför inte ta den här regniga och lediga ”sommar”-dagen till å göra något kreativt istället? Nu gäller det bara att ha såpass mycket självbevarelsedrift att det blir något gjort också, något bör jag ju få gjort iaf, har ju inget direkt planerat idag och ut lär jag ju inte gå ändå. Den enda boven kan eventuellt vara Mass Effect 2 (till Xbox360) som bara ligger där å trånar efter att jag ska spela, bara en liten stund. Men får lägga band på mig själv 🙂

Tror jag fixat mitt batteriproblem med min iPhone med, efter det att jag uppgraderade iOS till 4.2.1 så ballade den ur fullständigt vad det gäller batteritiden, innan (iOS 3.1.3) kunde jag ha igång den i 2-3 dagar utan problem, nu kunde batteriet ta slut innan jag skulle gå å lägga mig samma dag. Uppgraderade, efter lite om och men, till iOS 4.3.3 igår och efter natten hade gått så hade den enbart slukat ~10% på 14h, det får anses som rätt okej ändå. Då hade jag visserligen knappt rört den, men det behövdes inte förut heller för att den skulle dra 2% på en halvtimme. Nu kanske man slipper oroa sig för att ladda den dagarna i ända.

Annars händer det nog inte så mycket idag, endast tre arbetsdagar innan det är semester, ska inte bli tråkigt. På torsdagen bär det av mot Hajom för att, tillsammans med Fia, fixa inför midsommarfesten dagen därpå. Det ska göras potatissallad och bakas bröd som vi ska ha med oss (var och en ska ta med sig något till buffébordet), sen blir det grillning på kvällen. Vi kommer nog vara en 20 personer ungefär, så det kan nog bli ett bra och uppstyrt firande i år, till skillnad från tidigare år, som inte varje gång känts som välplanerade 😛