Igår åt jag nog en blivande favorit, all time. Efter ett par rundor till den indiska restaurangen Masala i Göteborg med Sofia, så har jag fått upp ögonen för det indiska köket, det härledde till att jag igår testade en Garam Masala-rätt hemma, tillsammans med Naan-bröd å tzatziki, sinnessjukt gott 😀
Ska betala biljetten för Metal Town ikväll med, 1500kr, men va fan, man får ju se Arch Enemy iaf 😉 Kan väl tycka att det är lite dåligt uppstyrt, de andra ska inte komma dit förrän eftermiddagen på fredagen, då de inte varit lika alerta å tagit ledigt som mig ;P Sen åker de andra hem på kvällen å kommer tillbaka nästa dag igen, får se hur jag ska ta mig ut till festivalområdet, förhoppningsvis går det att få skjuts med dom när dom väl kommer in i Göteborg. Blir säkert bra till slut dock.

Sen ska det betalas en avgift till midsommarfesten, men det ska bli trevligt å kul. Ska iväg med Fia å några av hennes kompisar bort till Uddevalla/Bohuslän för å fira den där. Så blir en liten biltur innan man är där, får se när de går å köra hem dagen därpå ;P

Förresten så har jag äntligen fått tummen ur å köpt (eller ja, jobbet betalar hehe) riktiga skor till jobbet, så istället för tunna joggingskor från Puma, så känns det faktiskt som man står på en sula med lite stöd i, vilket i och för sig var själva grejen med de här skorna. Hoppas dom blir kanon å kan avhjälpa min klena nacke å rygg något åtminstone.

Snart semester med, totalt 5 dagar kvar att jobba innan tre veckors ledighet, ska inte bli helt fel, fast går inte på semester förrän efter midsommar, men ibland är det bra med ledighet på måndagar, speciellt i kombination då man tagit ledigt på fredag å lördag med 😉

Till sist har jag byggt om en dator här hemma, var så otroligt dammig, har gått å fräst å nyst i minst en timme nu, gott å ha det ur vägen iaf. Nu ska man bara komma på vad man kan göra med en gammal datorlåda då som ingen vill ha. Shit vad sent det har blivit förövrigt, ingen direkt lugn och ro efter jobbet, å definitivt inget Xbox360 heller. Får ta igen det jag missat idag, imorgon istället hehe. Är ju nästan dags å sova igen, semester, var är du!?