Idag var det så mycket att göra på jobbet att jag å Jörgen fick stanna kvar efter stängningsdags å jobba vidare med maskiner som skulle vara färdiga inom kort. Gick rätt bra dock, skönt när man slipper en massa kunders dumma frågor 😛 Halv nio var vi så klara att vi kände att vi kunde gå hem, då hade vi fått klart ett par stycken var, så det var ju helt ok. Hade en maskin som var helt på polska, de va lite trixigt, men de gick an faktiskt å löste den relativt fort.
Har kommit på att onsdagar kommer vara den värsta dagen i veckan framöver, då Malin, som står i butiken annars, är ledig den dag, vilket innebär att jag får kuta fram å tillbaka när man har massa annat viktigt å göra egentligen.

I övrigt inte så mycket nytt under solen, snart ledigt i 3 veckor, vilket välkomnas extremt väl. Torsdagen, dagen innan, midsommarafton så går jag av mitt skift i tre veckor, ska bli riktigt härligt!

Nu ska det bli kvalitetstid med mig själv framför tv:n 🙂

Förövrigt var det något jävla pucko till granne som klockan tjugo i två inatt som fick för sig att börja borra i en vägg, hur f-n tänker man då?