Idag blev det premiär för beachen, dock uteblev badet då det blåste kallt, men lite färg har man allt hunnit få åtminstone 🙂 Senare på kvällen ska vi till päronen i stugan för lite gott grillat, god dryck å trevligt sällskap.

Tänkte även passa på att nämna ombygget av J’s dator, hoppas innerligt att han inte läser detta innan han får se det på jobbet, men det är isf något som man får ta. Men ibland är det inte mycket att göra på fredagseftermiddagarna, vilket resulterar att våra kreativa idéer på jobbet oftast fokuserar till att göra något ”ofog” kring eller på vederbörandes arbetsplats. Den här gången var det så bra att jag kände mig tvungen att fotodokumentera det hela, se nedan:Istället för hans traditionella desktop-dator, så har han nu fått en dator att hänga på väggen, likt en platt-tv 🙂

Datorn är i full gång. Notera gärna även hans röra på skrivbordet, ej orsakad av oss!

Fredagskreativitet när den är som bäst 🙂

När jag ändå kollar kort i mobilkameran, så tänkte jag lägga upp lite fler kort 🙂
Längst upp till vänster, Varbergs största pizzor, bilderna nedan å vid sidan är från konsert med brorsan i januari.