Precis marinerat klart köttet, så nu ligger det å göttar till sig i kylen. Marinaden den här gången bestod av olja, soja, ketchup, sweet chilisås, lite coca-cola, salt, peppar samt vitlök. Kommer nog bli gott 🙂 Sen har det även gjorts strax över 0.5 liter tzatziki så om vi inte blir mätta på köttet eller grönsakerna till, så kan vi alltid sätta i oss tzatzikin 😉
Sen har det givetvis handlats massa goda drycker till detta, testade även att köpa en färdig Mojito med 14.9% alkohol, hoppas att den är god, bra mycket smidigare än å göra själv isf 😉

Nu har jag förresten fått tillbaka min Xbox360 fungerande, ska bli ett sant nöje att återuppta min ”karriär” i Mass Effect 2 igen efter drygt 4 veckors frånvaro.

Även betalat räkningar idag, så oooootroooligt roligt det är, speciellt att se pengarna bara försvinna från kontot till saker som man egentligen kunde varit utan, men som man är dum nog att teckna upp sig på 24-månader att betala, men men, lite nytta har man väl ändå av internet, tv samt senaste Arch Enemy skivan hehe.

Grattis till pappa förresten som fått glada nyheter angående hans jobb idag! 😀