Eftersom sommaren som bekant närmar sig med stormsteg (i helgen var det bokstavligen så), så har jag funderingar på att få ut musik å eventuellt video (ljud ligger dock först till hand) till min balkong, där det finns en stor sannolikhet att man tänker spendera mer tid på framöver. Har ett gammalt 2.1 högtalarsystem jag tänkte dra ut dit, det lär inte bli några större konstigheter, ström finns det redan. Det som hade varit spännande, är om man kunde få ut någon skärm och montera den på väggen till exempel, sedan kanske ha en AppleTV2 för å strömma musik samt video ut i högtalarna. Eller så får man leta upp något tillbehör så att jag kan använda min iPad för att göra samma sak. Att använda iPad:en är förstås smidigare, för då har jag redan skärm och ”maskin” i en å samma enhet. Å den är också mer ”mobil” än vad en upphängd skärm + AppleTV2 skulle vara, men den senare metoden hade nog varit fräckare. Tål helt klart å tänkas på det här.