..precis som alla andra måndagar, men har inget vettigt för mig, så passar på att diska å tvätta, jodå du läste rätt, jag kan göra två saker samtidigt, eller ja, jag satte igång ena maskinen först, sen den andra, så nu går dom visserligen av sig själva, men jag planerade det åtminstone 😛

Förhoppningsvis ska jag få sålt en dator idag med, kan vara bra att spara upp till de kommande böter, som bör anlända inom någon vecka enligt andra som fått haft samma ”upplevelse”. Tråkigt att behöva slänga ut så mycket pengar på något så trivialt, kunde gått till något mycket roligare, suck.

I övrigt eftersom jag är ledig idag, så tänkte jag, strålande solsken till trots, att det kunde vara en bra idé att testa nya spelet L.A. Noire till PS3:an (min Xbox är ju fortfarande sönder, skall kontakta han som fixade den imorgon ang. den dock för å se om det går å lösa, annars får jag chansa på att skicka den till MS som sagt).

För övrigt hoppas jag att min granne som spelar hög musik dagarna i ända vräks snart, ska göra det till min personliga uppgift att få honom vräkt om han inte skärper sig snart. Fy f-n vad jag är trött på honom nu alltså. Vuxna människa som inte fattar att man inte kan spela musik så högt att hela grannskapet hör, idiot.

Men innan det är dags för lite speltid, så kanske man borde gå ut en liten stund i solen, med tanke på att gårdagen regnade bort och att mina soltimmar utomhus är relativt lätträknade än så länge i år.