På väg hem till till päronen igår, tänkte först ta motorvägen men ändrade mig i sista sekund. Nånstans på sträckan hemåt, sitter det sen några år tillbaka, två fartkameror i vardera riktning. Jag lyckades ta mig förbi den första, men på andra sken den upp när jag kom susandes i ca 85km/h på 70 väg. Jag hade visserligen solskyddet nedfällt och lyckades med att få upp armen i en skyddande position, likt då man täcker när man hostar eller nyser, så det är inte säkert dom kan identifiera mitt ansikte, det är åtminstone hoppet jag lever på just nu, annars blir de till att punga ut med 2000-2400kr, rätt dyrt födelsedagsfirande :p Men ur den positiva synvinkeln sett, så är det första gången det hänt mig, så om man slår ut de på åren som gått sen jag fick körkort, så blir de ju inte så dyrt :p

Förövrigt tror jag min iPhones batteri håller på att ge upp, tog ut laddaren under tidig morgon, ca halv åtta, när jag vaknade runt kl nio, så var telefonen stendöd å jag var tvungen å ladda den för å få liv i den 🙁 jag verkar inte ha någon vidare tur med mina elektronikprylar för tillfället….