Så var fredagen slut för en timme sen å man har väl fått gjort något vettigt på fredagskvällen förutom å spela Battlefield med jobbkollegorna (Claes kunde inte vara med, han skyllde på att han hade ”främmat”, ja den har vi hört förut ;P). Betalt räkningar inkl. ombyggnaden av bilstereon samt biljetten till the Big 4 i sommar, ska bli fränt 🙂
Hann få i mig lite rom&cola med, otroligt välsmakande dryck, gör nästan coca colan ännu godare! Men om jag ska vakna utan skallebank imorgon så får jag nog förtära ett glas cola utan rom tror jag allt 😛

Imorgon åker Sofia till Malmö med en tjejkompis från Chalmers på nån hundshow, så då blir man gräsänklig, så bra time:at att jag förstås är ledig från jobbet med, kommer kännas konstigt att inte ha något speciellt utstakat för morgondagen (förutom på kvällen, då mormor fyller 89år, å vi ska fira det i Hajom)

Snart dags å lägga sig, kommer inte ens ihåg när jag var uppe så här länge sist, börjar nog bli gammal 😛