Så var ytterligare den där långa dagen snart till ända, varit rätt lugnt å gött på jobbet, vilket innebär att man har hunnit med å göra det man ska, istället för att sitta barnvakt åt klåfingriga ungar i butiken… 😛 Hoppas på att morgondagen blir ungefär den samma, då kanske man kan gå hem lite tidigare ;D

Igår lyckades jag även att beställa Arch Enemys nya album ”Khaos Legion”, bör dimpa ner i brevlådan om ungefär två veckor, ska bli spännande å se vad dom har gjort sen förra albumet.

Annars inte mycket att förtälja, fick sålt en begagnad dator jag hade stående hemma, så nu återstår det bara att sälja 3st så är jag av med alla, å har ökat på kassan något 🙂

Fick just höra att ett jailbreak till iPad2 är på gång å bör släppas när iOS5 släpps, dvs om 60 dagar trodde källan. Är ju fan att man ska behöva vänta så länge, men å andra sidan är det nice att man får ett jailbreak direkt till senaste programvaran när den väl släpps.

Måste förresten länka till den fantastiska videon på YouTube, där en black metal snubbe visar hur man lagar vegetarisk Phad Thai, Black Metal style 🙂

Angående min Xbox så ska han som ”flippade” den kolla på den å se om han kan lösa det istället för att chansa å skicka den till Microsoft, som antingen inte märker det, eller så gör dom det vilket innebär en banning på Xbox live samt fraktkostnad. Nackdelen med å ta det via han som flippade den, är att han drar till Egypten en vecka på måndag nästa vecka :/