Efter att ha jobbat till strax över två på lördagen, så styrde jag kosan mot Hajom. Efter att ha ställt in lite packning smet jag över till grannhuset å träffade Fia en stund innan vi gick tillbaka lite senare för å fira pappa. God mat å dryck blev det å mamma hade gjort en god dessert som serverades tillsammans med kaffe på kvällen, vi började titta på ”Det våras för sheriffen”, men Sofia blev lite trött efter cirka halva filmens gång, så medan pappa kollade färdigt å mamma halvsov igenom filmen, så gick vi upp å la oss istället. Väldigt rolig film annars för er som lyckats undgå denna klassiska western-parodi 🙂

På söndagen så skulle jag åka till Kinna för att få min Xbox ”flippad” (Sofia hörde fel när jag sa chippad/flashad, därav heter de numera ”flippad”). Blev lite sen till å börja med, ett kärvande bensinlock gjorde inte saken lättare heller, det visade sig att fjädern hade kroknat till knappen, som får upp bensinlocket, inifrån kupén hade fastnat. En provisorisk lösning senare och jag kunde åtminstone tanka bilen igen, nu cirka 45 minuter försenad bara. Kommer upp till killen som ska fixa Xboxen, visar sig att min läsare är den jävligaste att flasha så klart, killen som flashar ska med ett tåg som går kl 1230, så jag känner mig en aning stressad å lite dåligt samvete för att jag kom så sent. Men han sa att han kunde ta bilen istället, så dåliga samvetet försvann något iaf. Kl 1227 glider jag ut från parkeringen och tillbaka mot Hajom för att göra en grundlig tvätt av bilen. Med lite paus tog det hela 3h(!?), men då är bilen tvättad å vaxad å skiner som den nästan vore nyinköpt igen 🙂 Även om det tog väldigt lång tid så jag är mkt nöjd med resultatet.
Efter att ha tvättat å vaxat bilen så var det så dags för lite grillning igen, denna gång hos grannarna, väldigt gott grillat kött å grillad lax erbjöds med goda såser där till. En helt klart lyckad helg!

Idag har jag inte gjort mycket vettigt egentligen, fixade med pappas present så att dom nu har en fjärrkontroll (Logitech Harmony 300i) istället för de 4st de hade innan. Faktiskt väldigt smidigt gick det med, så det kan rekommenderas för alla er som har för många fjärrkontroller på tv-bordet. Nu kanske man skulle sätta sig ute å lyssna på ljudbok via iPad:en å njuta av vädret å kanske få lite färg på de annars så bländande benen 😛