Jobbar lördag igen, inte så ovanligt, dessvärre 😛 men nog för att Peter inte brukar vara på jobbet speciellt långt innan öppningsdags, men när vi har haft öppet i en kvart utan att han har kommit hit, då börjar man ju fan undra var han håller hus alltså! Bara varit ett par inne i butiken, å de va 10 minuter innan öppningsdags, annars lugnt, så han har tur på så vis. Om han inte kommer inom en kvart ska han få ett jävligt argt samtal 😛

I eftermiddag bär det hemåt till päronen, ska bli trevligt! 😀 Hoppas arbetsdagen går fort bara, man vill ju gärna inte sitta inne, speciellt inte jobba iaf, när solen skiner ute å det faktiskt börjat bli varmt igen.

Uppdatering: Ringde Peter precis, han hade helt missat att han skulle jobba idag, för hans kalender hade väl inte synkat/plingat. Så han var på motorvägen upp till Göteborg nu, grattis grattis! Helt jävla otroligt….