Grattis pappa på 61-årsdagen!! Nu sitter du på ett vandrarhem efter att ha varit ute å fiskat å fått lite fisk 🙂 Imorgon ses vi dock, men tyvärr har jag ju för dålig fantasi vad de gäller present :S

Idag gjorde ersättaren för Peter, en tjej vid namn Malin, sin första dag hos oss. Tror nog det kommer bli bra, det är förstås väldigt mycket nytt för henne å lära sig, men de löser sig nog snart. Social å trevlig tjej som säkert kommer passa in i teamet!

Förövrigt har jag efter att ha köpt den begagnade Xboxen, med spelen Assassin’s Creed II å Mass effect 2, börjat spendera bra mycket mer tid i soffan framför tv:n igen, känns mer avslappnat och sitta å spela vid tv:n än vid datorn dessutom.

En kund köpte förresten nytt chassi till sin dator, som totalt gick på 2500kr inkl. montering å hemkörning, för att hans USB3.0 i fronten på gamla chassit inte fungerade, å han inte orkade gå tillbaka med det för att få det utbytt på garantin. Det fina i detta är dock att då kan jag norpa det å bygga om farsans filserver, vars chassi/fläktar låter som en gammal rottingfåtölj. Passar mig fint med, eftersom jag måste sova i samma rum, även om servern står i en garderob, så hörs det ändå.

Nu ska jag dock sätta mig med Mass Effect 2, dricka en öl å njuta av fredagskvällen 🙂