Satt just å tänkte på hur lite man faktiskt använder MSN, nu senast var de pga att jag råkat glömma stänga av datorn hemma å när jag kom hem hade jag fått meddelande från Bjärv på morgonen om en order han ska leverera imorgon. Förr hade man ju kommunikation med alla vänner via msn, när Sofia första gången såg att jag använde MSN så skrattade hon bara å tyckte jag var gammalmodig. Å det kanske har blivit överflödigt numera i och med Facebook å dylika kommunikationsmetoder. När ja tänker på saken är de nog bara med mina arbetskollegor som jag använder MSN till, så egentligen kunde det väl kvitta…

Idag har de spelats Mass Effect 2 på krysslådan, stereon i bilen blivit utbytt (som verkar va helt ok!) å det ha ätits bea med fläskfilé 😉 tog dock cykeln till jobbet idag, så nu får jag kliva upp massa mkt tidigare imon, nåja åtminstone 30 min :p eller t bilen imon, men iaf låta cykeln stå kvar till minst onsdag nästa vecka… Nåja, nu lyssnas de på ljudbok samtidigt som de författats blogginlägg mha iPaden