hela det här inlägget är skrivit på min nya iPad 2, medan jag ligger i soffan på jobbet och lyssnar på D-Dagen av Anthony Beevor, en ljudbok med inriktning på historia men skriven i novell-stil, inte kommit så långt än, men verkar helt ok 🙂

Fått lämna in bilen på verkstad för att äntligen få byta stereon som jag stört mig på sen jag köpte den i juli förra året. Lyckligtvis gick den sönder för någon vecka sen, så hoppas på att få pengarna tillbaka från netonnet. Hoppas den nya blir bra, var ett svårt val, men istället för iPod styrning valde jag en med blåtand å kortläsare istället.

Kallt som den var det i morse, minusgrader å frost på bilen är ju inte vad man väntar sig när det för några dagar sen var nästan 20 grader varmt, hoppas innerligt att värmen kommer tillbaka snart.
På lördag ska vi fira pappas 61-årsdag med, så måste komma på något vettigt i presentväg, tips?

kom in en kvinna/tant i butiken halvt hysterisk för att hennes nya digitalkamera inte funkade, svor gjorde hon ett par gånger när jag förklarade hur hon skulle göra istället, till slut fick jag henne lugn dock å hon undrade vad de kostade för hjälpen, kontanter hade hon inte, så ist för skänka pengar till kaffekassan så fick jag två st biobiljetter istället 🙂

Måste ju säga att ligga här i soffan å lyssna på ljudbok å författa ett blogginlägg, är ganska avslappnande 🙂