Så kom då dagen som säkert många väntat på, bin Ladins död, även om det kanske är 10 år för sent om man räknar från attackerna på USA den 11:e september 2001. Själv tror jag inte det kommer innebära så mycket, kanske nån hämndaktion extra mot amerikanska mål, men men, lika glad är jag för det att han är död. Kan inte bara folk ge fan i att döda andra människor i ”Guds namn”, avskaffa religion överhuvudtaget så hade vi haft mindre krig idag.

Något ännu värre än religionskrig har dock skett idag, vi har haft inventering på jobbet, å fy fan va jag nästan höll på att dö på hur tråkigt det var! Enda positiva är att det är 365 dagar kvar till nästa gång, må jag vara ledig/utomlands nästa gång 😛

Å så, liksom TV3 nyheterna, ska vi gå till lite roligare nyheter, min iPad2 har kommit, så imorgon efter jobbet så åker jag hem till päronen för lite grillning å unwrapping 🙂 Blir nice 🙂

I helgen bjöd vi (Sofia&jag) över Bjärv till stugan, som dock såg ut som en arbetsplats (taket läggs om), men det var ändå såpass med utrymme att det gick å sitta på altanen å äta grillat, dricka gott å ha det trevligt! När det blev för kallt gick vi in å satte oss spartanskt med tre ensamma stolar i vardagsrummet och en liten pall i mitten med vattenpipan på. Hade först glömt å göra rent den helt, så fick lite äcklig aska i munnen, men sen blev det bra iaf. Gick sedan vidare till Apelvikens camping där lite polare till mig hade hyrt en stuga (klart uppköp från tidigare husvagnsvistelser). Satt väl där typ 2-2½h innan vi gick hem till stugan å Bjärv testade styrfylla på väg hem, de andra begav sig in till city/Societeten. Var riktigt skönt å slippa gå ut på de skräpstället, när vi kom hem drack vi lite vin å åt ost (mest jag dock, Fia åt müsli istället 🙂