I helgen var jag å Sofia på Hardcore Superstar-konsert i Lisebergshallen, hade missuppfattat tiderna lite å visste inte om att Crashdiet skulle vara förband, så blev skapligt förvånade å glada när vi traskade in å såg dom bara köra 🙂 Tyvärr var andra förbandet, The 69 Eyes rätt så kopiöst dåliga, fattar inte varför dom hade med sig det bandet på turnén, kunde lika gärna kvittat… Hur som helst, HCSS gjorde ett mycket bra uppträdande, sången må ha svajat på något ställe, men annars var det kalas, saknade ”We don’t celebrate sundays”, men man kan inte få allt. De höll på ”Last call for alcohol” till sista låten med, öppnade med tre nya låtar vilket var lite djärvt kan jag tycka, men fortfarande mycket bra låtar. Satt å väntade på bussen hem vid Redbergsplatsen då en kille å tjej kom gåendes med HCSS i högtalarna, snackade lite med dom, kul å utbyta lite tankar å låtval kring bandet efteråt (Fia är lite mer inne på Crashdiet).
Just förresten, på sann 14-is manér så satte jag i mig ett par öl på tåget upp på fredagen, när vi anlände till Lisebergshallen så ville vakterna förstås kolla i min väska, där jag hade en öl kvar som jag inte orkat dricka upp. Han frågade om han kunde öppna väskan å kolla, å visst sa jag självsäkert, det går så bra så. Han hade nog inte tänkt att han skulle mötas av mina ombyteskalsonger å dyl., så han blev nog lite överrumplad å hittade inte ölen jag gömt där 😛

Annars inte mycket annat som hände i helgen, Fia var lite mer trött än vanligt, så blev en passiv tillvaro, men det passar mig rätt så bra oftast 🙂

Nu står det förövrigt klart att vi får en 100% butikssäljare till jobbet. Lite oklart när hon kan börja, men senast om en månad iaf. Ska bli gött å få avlasta lite arbetsuppgifter så man kan koncentrera sig på att bygga nya datorer å ta hand om lite service för bärbara.
Jobbveckan kommer den här veckan förövrigt å bli ganska pissig, jag å Jugge är så gott som själva hela onsdagen å torsdagen, hoppas fan att dom kommer stänga av telefonerna, annars kommer vi stressa ihjäl oss.

Resten av kvällen kommer nog spenderas av att se klart på Shutter Island, sist jag såg den var på flygplanet till USA i maj förra året, å då på en 7″ skärm i flygstolen framför, så det var inte mycket till filmupplevelse.