Riktigt varmt å gött i helgen (för att vara den månad det är), Sofia kom i fredags, åt lite wok å kollade på Babel (bra film som är värd å ses minst en gång, min tredje gång :-)). Lördagen var jag å jobbade å Sofia tyckte min lägenhet behövde städas på riktigt, så sagt å gjort så började hon med å städa köket precis innan jag skulle gå till jobbet. När jag kom hem hade hon hunnit med å ta ut allt ur hyllorna å damma (+ varit ute å gått/joggat vid fästningen), så underbar flickvän man har! Gjorde klart de sista i vardagsrummet efter jag skjutsat hem Jörgen efter jobbet (+ att vi/jag drog larmet när vi skulle lämna företaget, underbart å stå å fippla med det när man bara vill hem). Blev riktigt fint iaf, känns väldigt skönt å komma hem till en sån fint städad lgh 🙂

Efter städningen i lördags så åkte vi till mina päron i stugan å njöt av pappas grillning å mamma som fixade tillbehören. Så otroligt gott!! På kvällen blev det LCHF glass och varma blåbär&hallon, kanon-god mat med andra ord 😀 På söndagen så gick vi först en promenad på stranden å sen sick-sacka bland husen vid Surfers via Svartekällan å hem.Sen var det dags för premiär på Tre Toppar som har riktigt god glass i egengjorda rån. Jag tog 3 kulor med grädde å jordgubbssylt 🙂 Fia tog bara bägare, tssk 😛 å två kulor m. grädde å nötkross, gott var det minsann å det fick bli våran lunch den dagen.
På kvällen blev det fläskfilégryta med lite vin som pappa lämnat kvar till oss. Lite glass hann slinka ned också på kvällen, tillsammans med lite mörk rom å annat gott 🙂 Onyttigt så de förslår, men ibland får man unna sig lite utöver det vanliga! 😛

Idag (måndag) så har jag (eller ja, EMTE Däck) skott om bilens vinterdäck å satt på betydligt mer behagliga sommardäck, vilken otrolig skillnad ljudmässigt! Var på jobbet en timma idag å fixade en kunds dator som skulle byggas till helgen men som inte blev helt klar, så tyckte inte dom skulle bli lidande bara för att jag inte jobbar idag egentligen. Lånade med lite nya prylar (i5 2500k + SandyBridge moderkort) hem med som jag tänkte testa, kan bli intressant.