Idag fick jag, efter att ha sålt en bärbar dator + tillbehör till en kund å vi snackade lite bilar (min egna enbart i princip), han hade med sig en kunds bil som han ska serva, en Maserati 04 från Italien, direktimporterad 🙂 Se nedan för bild. De va en rätt schysst bil som lät gött, men hade ju inte lagt 700 000kr för å köpa en begagnad själv (2004).
Annars haft en underbar helg i stugan med grillning i dagarna två, första dagen hade jag inte tillräckligt med grillkol, så blev inte så bra som jag hade tänkt mig, men andra dagen blev det riktigt bra! Vi fick båda med oss goda matlådor idag 🙂 Äntligen har det varit grillpremiär, å det har helt klart givit mersmak hehe. Så får nog bli grillat igen i helgen om vädret tillåter.

På jobbet var halva styrkan borta idag så det va bitvis lite körigt :/ Men jag har iaf trollat fram både nytt moderkort å minne av två leverantörer, så jag kanske ska passa på att byta min skorv, som iofs inte är så gammal, men just nu håller jag på att få psykbryt på den, för den låser sig titt som tätt, för att sedan agera normalt i några sekunder, för att sedan låsa sig igen, upprepa sedan denna procedur å du har min dator i ett nötskal. Verkar vara mest frekvent när den varit i viloläge. Cp dator.