Ja men se så där ja, då har jag fixat en deal med min kära pappa angående hans blivande hemsida för sitt företag och hur betalningen ska ske. En 32GB iPad2 med ”smart cover” bör anlända om ungefär 4 veckor 🙂 Känns skönt att tagit det steget å att pappa kunde fixa det åt mig 🙂 Ser mycket användningspotential, kolla på film/tv-avsnitt, spela spel på tåget till Göteborg eller till andra resemål (läs Thailand 🙂 Sen har jag ju starka funderingar på att göra den till musikanläggning till bilen med, snackade med Garage Axheden på jobbet idag som hade en service hos oss som jag fixade lekande lätt och snabbt, han blev väldigt nöjd, så förhoppningsvis kan han fixa något bra åt mig 🙂 Till sist (men inte minst) så går den ju å surfa på, t.ex. i soffan eller innan man lägger sig. Finns oändlig potential hehe.

Förresten, jag å Sofia har blivit ”kändisar” på www.Blabbermouth.net, ifall ni inte vet vad Blabbermouth är, så är det hårdrockens svar på CNN. Kolla bilden näst längst ned för två stycken bekanta ansikten 🙂

Nu är det dock dags å sova, för att orka upp å göra lön för sitt levebröd imorgon. Gonatt!