Imorgon efter jobbet bär det så av till Göteborg igen för å träffa Sofia samt få mitt senaste inköp av musik, skivan Surtur Rising, signerad av gruppen Amon Amarth, krävs ju inte så mkt IQ för att förstå att det kommer bli en bra helg! 😀

Nu är det dock dags att ta sig en dusch å sen sova, så man orkar upp i tid imorgon. Gött att man fått Fredrik till å hämta en på morgonen, så man slipper gå/cykla, skulle ju vara minusgrader på morgonen :S

Idag var förresten Peters sista riktiga arbetsdag hos oss, han kommer bara jobba några få lördagar sen är han puts väck. Kommer bli konstigt å inte kunna fråga någon om en massa olika sorters kablar å annat, han var definitivt en stor tillgång med kunskap om mycket som en annan inte orkade lära sig. Får väl se hur det blir sen, antingen kommer våran försäljning av konstiga kablar försvinna, eller så får vi väl lära upp någon stackare 😛