I torsdags kom ASUS, Hattelco samt Zyxel på besök. Efter jobbet blev de lite öl å bowling på SuperBowl, gick väl sådär sett till bowlingen. Efter det åkte vi vidare till Big Boys och avnjöt varsin shot (Minttu) å sedan god mat (själv valde jag strutsfilén, även om ingen annan vågade välja den) och mer öl. Väldigt trevligt var det, men höll på för länge märkte jag på fredagen, skulle rundat av när Claes å Katarina gick hem vid kl 23, å inte strax över 01 som vi gjorde. Men men, gick hem vid halv femtiden på fredagen för å köpa mat inför kvällen, men i sann Memento-anda, så får ni läsa om det i föregående blogginlägg.
Hur som helst, tack David på ASUS å Micke på Hattelco för att ni kom å förgyllde arbetsvardagen för oss!

Uppdatering: Näst roligast var att höra om hur de gick till när Jörgen kom hem klockan 0200 på natten istället för kl 2300 på kvällen. Han hade glömt nycklarna hem och hade bara med sig jobbnycklarna hem. Han försökte då ringa hans sambos, Marie, mobil för att inte väcka hela huset, bara för att höra att den låg precis på andra sidan ytterdörren (från han sett), vilket resulterar att han blir tvungen å ringa på dörren istället, antagligen vaknade väl alla sovande, Marie kommer ned å öppnar å ”skäller ut” honom, där orden ”du skulle vara hemma vid elva men så kommer du hem klockan två, klapp-kanon!” är nyckelord 😀
Riktigt roligt tyckte jag hehe.