Helgen
För ovanlighetens skull så kom Fia redan på fredagskvällen, men blev en timma försenad (vilket nästan höll på att bli två timmar försenad, långsam buss plus lite för lång sömn var nog iaf två av orsakerna :), hade köpt lite revben, ölkorv, vin och god ost, samt att vi gjorde coleslaw, mycket gott!
På lördagen vaknade vi tidigt, gjorde lite frukost, tänkte att vi skulle gå ner på stan, men kom på att det kunde vara skönt å sova lite (att sova efter frukost är klart underskattat!), vaknade dock upp vid kl 13, så blev inte så mycket med att gå ner på stan. Ringde päronen som var nere i stugan å som bjöd ner oss på mat till kvällen, så strax runt 5-tiden knallade vi dit.Väldigt härlig kväll blev det med god mat, vin å efterrätt i form av pannacotta (så j-vla gott!:), plus att vi fick en bok om Thailand med 😀
Sov över i lillstugan (hade ändå varit för trötta för att gå hem på kvällen), å Sofia lyckades sova konstant utan att vakna nån gång under natten, trots att jag förberett med inplastad morot 🙂 Efter att ha gått hem till lägenheten på söndagen, blev det en slappardag, med lite smoothies, gott 🙂
Lämnade av Fia vid stationen vid halv åtta i morse, måhända vara tidigt att gå upp på sin lediga dag, men helt klart värt det för att få en natt till 😀

Datorhaveri
Givetvis går det ju inte bara å ha lycka här i livet, så min dator har bestämt sig för att agera mupp, fryser till lite då och då när man använder den, gärna när man lyssnar på musik, vilket gör att man får ett stopp på cirka 5 sekunder i låten, högst irriterande. Just nu står jag i kvalet och valet mellan att köra in en backup eller att ominstallera allt ifrån grunden igen. En ominstallation vore väl bäst, men är ju så drygt å lägga in allt igen, så tror jag ska försöka mig på en backup/restore. Passar även på att byta hårddisk med tror jag.

Uppdatering: Verkar som om datorproblemet har löst sig själv, något som vi på jobbet nämner som att ”det får stå å gôtta till sig lite”. Ibland kan det helt klart vara värt det 🙂

Ny cykel
Har ju blivit bestulen på min cykel på jobbets parkering, så j-vla tråkigt med folk som inte kan skilja på sitt eller ditt/mitt. Så nu ska jag iaf köpa en begagnad cykel idag, av en här i Varberg. Antar att det inte blir världens finaste cykel, då han ville ha 600kr för den, men jag prutade till 500kr.

Uppdatering: Nu har jag varit duktig och polisanmält förlusten av cykeln samt kontaktat mitt försäkringsbolag.