Igår bytte dom server på jobbet, så när man kom dit var det mer eller mindre kaos, ingenting fungerade som det skulle. Det gick inte ens att ta betalt med kvitto, men framåt eftermiddagen hade det absolut viktigaste löst sig åtminstone.

Ikväll testade jag för första gången matberedaren jag fick i julklapp; passade på att göra en coleslaw själv för första gången i mitt liv, å jag måste säga att jag blev ganska imponerad själv 🙂 Ett gott å ändå hyfsat smidigt alternativ till broccolin som börjar kännas mer än tråkig nu (är ju på LCHF-diet nu igen för er som missat det).


Fick även tvättat bilen igår, den blev väldigt fin måste jag säga, å fick höra det av bl.a. Jan, Claes å Björn samt mina föräldrar (men deras åsikt kan ju ibland vara subjektiva när det gäller något barnen gjort 😉 Men se så fint den blänker 🙂
Nu har vi (Sofia å igår snarare) betalt in anmälningsavgiften för våran resa till Thailand, så nu är vi ett steg närmare, känns underbart! Här hittar ni hotellet vi ska bo på, å nedan syns en bild (för er som inte ser det hehe) Jag vet att vi kommer stormtrivas redan nu 😀