Valde att få skjuts hem efter jobbet idag, med facit i hand, en väldigt smart move; några fotsteg utanför jobbets portar, så började det så klart att regna. Lagom till det att jag gått ur bilen, så började det så klart att hagla som grädde på moset. Men det kunde förstås varit värre, nu undrar ni förstås hur, men det är ganska simpelt: det kunde snöat! Blev så less när jag såg att det snöade igår, som tur var hann det smälta innan det var dags å cykla hem, men bra halt var det iaf i morse.

Dagens nördiga bloggreferens, eftersom jag inte lär få en MacBook på jobbet, så fick installerat Mac OSX Leopard på min ena PC här hemma idag 🙂
Inte bara att det är kul att leka med det rent privat, tror det kan vara en bra grej att få in lite vana i och med jobbet och att allt fler skaffar sig en Mac där hemma, så har man lättare att lösa ev problem dessa användare kan få.
Fick till å med igång XBMC i OSX 😀