Om lite mindre än en timme ska vi åka in till stan å besöka Leninbadet å ta det väldigt piano å ha det skönt 🙂 Ska bli riktigt nice, hoppas det lever upp till förväntningarna!

Annat ”kul” som har hänt i veckan å jag glömt skriva om, är att i torsdags så parkerade Fredrik sin firmabil utanför jobbets parkering som vanligt, inget konstigt med det. Men när jag stod och pratade med en kund i butiken kommer det in en byggarbetare och säger att han mötte våran bil utan förare. Det visade sig att den hade åkt från parkeringsplatsen ned mot korsningen vid biblioteket och in i ett byggstängsel (dom håller på att renovera biblioteket) stängslet hade vridit sig ca 90 grader och bilen hade fått lite repor där den slagit i. Måste varit ganska läskigt om man hade mött den bilen som bilist eller vad som egentligen, för den måste ju haft lite fart för att lyckas med det den gjorde. Ingen person kom till skada dock, tack och lov. Fredrik lär väl vara noggrannare med att dra handbromsen i fortsättningen :p

Förövrigt så åt vi första frukosten ute på balkongen idag, var riktigt härligt med solen som värmde på! Hade lite stekt bacon å ägg samt vitkål samt yoghurt å kaffe till mig. Nu känns det som om våren faktiskt håller på att komma lite grann, skönt!
Fin kontrast med snön som syns nere på marken med 🙂