Blev ju faktiskt riktigt sugen på den här, är lite halvinne på att sälja min bärbara ASUS 12.1″ med dvd-brännare för att köpa en sådan här istället. För drygt 1½ år sedan hade jag inte kunnat tänka mig att äga en enda Apple-pryl, men i och med köpet av en iPhone 3GS i december 2009 så blev jag mer eller mindre helt såld. Det var som mamma å pappa sa när man var liten, man vet inte vad man går miste om ifall man inte prövar 🙂
Att det nu går å köra XBMC på den gör ju inte saken sämre heller, å det gör att jag mer kan använda det som en mediaspelare on-the-go snarare än en bärbar dator (som jag inte egentligen behöver), ska läsa på lite mer om den, men det är klart intressant 🙂

Har egentligen bara använt min bärbara till att skriva på min uppsats, som det förövrigt var alldeles för längesen jag gjorde något vid 🙁 Måste verkligen ta tag i den snart alltså, det här börjar likna ”höneskit” som Julle skulle uttryckt det, å det var ju definitivt ett tag sen jag skulle tagit examen nu…

Så nu är frågan, vill någon köpa min bärbara ASUS 12.1″ med snabb processor, bra mycket arbetsminne (4GB), dvd/cd-brännare (ovanligt på så liten bärbar!) samt Windows 7 Ultimate installerat å klart? 🙂 Pris kan vi diskutera om det är aktuellt! 🙂 Droppa en kommentar här isf.