Jaha, eftersom Peter nu ska sluta inom 2-4 veckor å bara jobba halvtid den tiden, så får jag ta över som ansvarig för returer på bärbara datorer. Hoppas på att jag kan få lite utbildningar och service å gå ifrån butiken nu när vi ska anställa en 100% butikssäljare + en helgarbetare, så kanske det kan bli verklighet. Sen hoppas jag på att de nyanställda ska ta alla lördagar jag jobbar så att jag inte jobbar mer lördagar än de andra på jobbet just nu, vilket blir typ var 3:e lördag eller nåt, ibland inte ens det. Lite skillnad mot att jobba 3 av 4 lördagar på en månad. Givetvis skulle detta innebära att mina lediga måndagar försvinner, men det skulle det fan vara värt alltså. Håller tummar å tår 🙂

Har haft en liten dust/battle med Fjellinjen A/S där jag ska betala 26NOK för att jag kört på deras mongovägar nånstans vid Oslo, först skickade jag ett mejl om att jag betalt vid alla tullstationer, men detta gick visst inte å betala vid deras stationer (fick jag informerat via vanlig post), vilket innebär att det såklart bara är något extra påhitt för att dom rika norrmännen ska få in ännu mer pengar. Mejlade tillbaka (dom verkar inte veta hur man mejlar tillbaka, utan skickar vanlig post som svar) att jag tänker inte betala om inte de kan bevisa att jag kört förbi en sådan station, nu har dom lagt ett portovärde av sammanlagt cirka 24NOK, vilket innebär att om jag betalar så har dom endast gått ”vinst” 2NOK, minus all tid de fått lägga på att handlägga mitt ärende, så det ska bli intressant å se vad dom säger när jag mejlar tillbaka å skriver att bara för att dom har ett foto på min bil/reg-skylt så betyder det inte att jag åkt förbi något område där man måste betala pengar för att köra (deras motorvägar kan jag sträcka mig till å betala, eftersom dessa är i toppskick, men utanför Oslo, skulle inte tro det). Ibland känner jag otroligt starkt för civil olydnad, å jag tänker fan inte ge mig i första taget heller, norrbaggar!