I lördags fyllde älsklingen 22 år 🙂 Jag gjorde frukost å dukade fram medan hon låg kvar i sängen å smålog/flinade 😉 när jag sa att jag bara skulle gå på toaletten 😉 Fick sina presenter i samband med frukosten, ett par leggings, en Samsung mobiltelefon. Hade tänkt å ge henne en liten utskrift där hon skulle få en middag på någon restaurang, men givetvis hade min skrivare för avsikt å strejka när jag skulle komponera det, så de fick bli muntligt :/
Senare på kvällen kom hennes vänner förbi, Bjärv hade tackat nej så jag var nästan ensam kille, åtminstone under en tid på kvällen, men de va okej ändå 🙂 Väldigt trevligt på förfesten eller vad man nu ska kalla det. Men när det blev tal om var vi skulle gå ut sen, så tyckte några av hennes kompisar att vi skulle gå till Yaki-Da, nåt uteställe jag inte hört talas om, medan jag å Fia ville att vi skulle gå till Sticky Fingers, eftersom där var åldersgränsen så att alla skulle komma in, medan på Yaki-Da var det inte säkert att alla skulle komma in, men dom tyckte att de fixar sig, jag å Sofia å en till trodde inte på idén men gav oss ändå. Gissa hur det slutade? Givetvis kom inte alla in på Yaki-Da (vakten var förövrigt j-vligt ytlig med vilka som fick komma in) och klockan började närma sig ett på natten (hennes kompisar skulle med buss som gick 0230) så ställena som var kvar lockade inte riktigt, hamnade inne på BK istället i nån halvtimme. Sofia å jag fick springa till bussen, men missade den så klart med mindre än en minut, roligt värre, så det fick bli taxi hem. Tråkigt avslut på en annars väldigt bra dag!
Söndagen spenderades mestadels i horisontellt läge i soffan framför tv:n, Sofia slocknade dock runt kvart över nio på kvällen ;P