Nu när semestern är mer eller mindre spikad, tre veckor i juni/juli å två att ta ut när vinterhelvetet står framför dörren igen i november, så blir man illa sugen på att åka utomlands redan nu, men får la vackert vänta ett par månader till. Thailand lockar väldigt mycket, Egypten var helt okej förra året, men detta året ska bli ännu mer spektakulärt, så Thailand får det bli. Har kollat in två hotell än så länge, se här å där (med min tur är väl inte de länkarna rätt när nån försöker öppna dom kan jag tänka). Har kollat lite på Fritidsresor, Apollo å Ving, men av det jag sett, så måste jag säga att Fritidsresors utbud på hotell sticker ut, så antagligen blir det dom som får ta oss (Sofia å jag om det undgått någon) dit.

Imorgon bär det av mot Sveriges riktiga huvudstad igen, dvs. Göteborg. Vi borde begränsa Sveriges gränser till allt ovanför Skånegränsen (men vi kan behålla Blekinge, så vi slipper visa pass för å åka till SRF 😉 till Jönköping, då skulle Sverige bli 1337 😛

Har förresten ”återupptäckt” Rhapsody, dom gör rätt avslappnad power metal faktiskt, glada tongångar å dubbeltramp är ett klart signum, var tvungen å lägga till ett par låtar på min spotifylista på jobbet med, blir en fin nyans till all black metal å punk dom får stå ut med.

Förresten, är du sugen på att köpa en PS3:a eller äger du redan en? Då kan följande länk vara intressant att titta närmare på.