Ännu en dag har passerat, var i Hajom igår hos föräldrarna, förstås väldigt trevligt och god mat förtärdes ihop med god dryck (Engelbräu Weissbier – veteöl). Fick laddat batteriet till bilen med, hade gått ned till ungefär hälften sen jag laddade det för drygt 3 veckor sen, så det var nog bra att jag fick passat på å ladda det lite till. Åkte till Vbg på morgonen, på förmiddagen kom helvetet till byn i form av snö, KAN DET INTE BLI VÅR SNART DÅ?!? Tur att jag slapp gå hem i kölden dock.

Pappa la fram ett litet extraknäck, hjälpa honom med hans arbete, vilket så klart är intressant ur två synpunkter, dels för att hjälpa pappa förstås, å dels för att kunna få lite extra pengar 🙂

Har fixat en present till Fia, men ska se om jag inte kan leta rätt på någon mer eventuellt, men tiden börjar bli knapp, måste vara fixat senast fredag lunch, sen bär det av till Göteborg!

Annars bra på jobbet idag, den här veckan lider av lite underbemanning, Peter är borta halva veckan på möten å allt vad det nu är, Bjärv har varit sjuk sen helgen, så då kan ni ju räkna ut vem som är etta, två å trea i butiken på samma gång 😛 Men det går an, inte varit någon explosion av kunder som tur är (det finns tillräckligt å göra ”bakom kulisserna”).
Förresten så har jag fått schemat för semestern klar nu, sista veckan i juni + 2 första veckorna i juli ska jag ha en efterlängtad semester, sen blir de två veckors semester i november då jag å Fia åker utomlands, troligtvis Thailand, ska bli riktigt underbart! 😀