I födelsedagspresent (föllseda’) så fick jag en behandling på Varbergs Kurort av Sofia (givetvis var hon med också om de behövde nämnas :P) å idag förverkligades presenten, det blev en ”Du & Jag”-behandling, åkte dit tidigare för att kunna bada å basta å bara koppla av. Dom har en havsvattenpool som vi gick i först, brukar titta under vattnet (även vid klor i vattnet) å gjorde så även här, men det skulle jag inte gjort. Kloret tillsammans med det saltvatten som havsvatten innebär, gjorde att det kändes som mina ögon började brinna, det var riktigt obehagligt och ögonen var nästan röda (säkert ingen vacker syn), men de löste sig med lite ögondroppar som Sofia fixade 🙂 Lärde mig en läxa minsann, men tycker att de kunde stått något om att saltvatten å klor får ögonen att brinna (metaforiskt ;P)…
Efter det att jag kunde se igen, så gick vi in i ett rum där dom har en varm pool, en bubbelpool å en iskall pool. Doppade benen å armarna i den sistnämnda, mer än så stod jag inte pall för 😛 Gick först ner i den varma sköna poolen å sedan förflyttade vi oss till bubbelpoolen, väldigt skönt å avslappnande, gick sedan till bastun å satt där ett litet tag.
Klockan 1515 hade vi tid för vår behandling, gick upp till tredje våning, väntade på att vi skulle få behandling. Vi fick sätta oss ned sen å dricka lite ananas&apelsinjuice med alger(!?) men de va väldigt gott hursomhelst. Behandlingen bestod av att en badade i uppvärmd jaccuzzi medan den andra fick massage, väldigt skönt å avslappnande, helt klart höjdpunkten på dagen!
Tack så mycket älskling för den fina födelsedagspresenten, jag har världens finaste å bästa flickvän! 😀

Annars har vi inte gjort så mkt i helgen, vi var å handlade lite på Sparköp, som dessvärre har gått i konkurs, hoppas verkligen att någon annan tar över å att det inte blir skräp-Netto isf, nån affär behövs helt klart iaf.
Åkte en sväng idag innan Kurorten till Läjet, såg väldigt kallt ut, massa isblock på stranden å ganska långt ut med. Tretoppar hade dessvärre inte öppet, så det blev ingen glass ;P

Nu börjar snart ny arbetsvecka igen, kan det aldrig bli sommar nån gång, eller åtminstone vår, å en varm sådan?! Så j-vla trött på kylan nu, kan inte vi få lite lokal global uppvärmning i Sverige bara, så vi får ett klimat som de har i södra Frankrike åtminstone? 😛