Kom in en kund idag som hade fått senaste Office-versionen i födelsedagspresent, fast på engelska å tyckte det var sååå jobbigt att han behövde installera en ny programvara för att kunna köpa språkpaketet via Microsoft, istället för den programvaran han använde idag som är ungefär 10 år gammal, han tyckte Microsoft hade blivit för stora för sitt egna bästa, jag tyckte att han kunde börja leva i nuet istället….
En annan kund kom in och suckade efter varannat ord för att vi inte hade en vinklad bildskärmskontakt hemma å det var ju så jobbigt att beställa den, allt verkade vara jobbigt för henne, nästan som om hela världen skulle gå under pga detta, hon var säkert en emo-kid i sitt förra liv (vuxen kvinna, 35 år kanske).

Fick förövrigt en elpris-chock i veckan, bostadsföretaget som bara läser av en gång om året av nån j-vla anledning, hade missat min elkonsumtion å räknat på ungefär halva elförbrukningen som jag faktiskt gjorde av med, vilket resulterade i påslag på cirka 4000kr i bara el under året som gått utöver de 4000kr jag betalat. Heja heja era puckon. Så nu ska jag betala 1000kr extra varje månad i hyra för å pröjsa elen jag använt förra året, känns ju väldigt uppiggande.

Men till lite roligare saker å ta upp nu, världens underbaraste människa med namnet Sofia har beställt spabehandling på Kurorten för två där vi ska få helkroppsmassage i 30 minuter vardera å sen tillgång till choklad å juice resterande tiden. Sen är de fri tillgång till bad å bastu före å efter behandlingarna, givetvis inprickat på alla hjärtans dag 🙂
Man kan knappast ha en bättre flickvän än så 😀