Kom hem idag efter att äntligen hämtat cykeln som stått vid stationen i lite mer än två veckor, kändes som det var på tiden, plus att man fick påtryckningar om att den säkert var stulen vid det här laget från jobbkollegorna som inte gjorde saken bättre direkt 😛
Cyklade förbi Kvantum å köpte lite mat inför veckan, känner mig vuxen som köpte en röd chilifrukt för första gången i mitt liv, denna har nu blivit del av kvällens matlagning som innehåller fläskfilé, wokgrönsaker, vitlök, lime, chili å kokosmjölk 🙂 Nu ätit denna måltid, var godare när vi gjorde den hos Sofia, men fortfarande helt ok, rätt så stark dock 😛

Åter till titeln på det här blogginlägget, när jag kom hem så kände jag mig helt utmattad, orkade inte göra något överhuvudtaget, var inne på å göra korv m bröd till kvällsmat istället idag, men inte ens det orkade jag, så la mig en kvart på soffan, å det gjorde susen! Men det var helt otroligt vad trött jag var, kan ju ha berott på stormen som härjade i natt å höll mig vaken förstås.

Annars inte mycket nytt vad jag kommer ihåg, hade målat upp det värre med grejen jag skulle glömt lämna tillbaka på Gekås, hade förväntat mig en mini-utskällning baserat på min glömska, men den uteblev tack å lov 🙂

Hade tänkt åka å hälsa på mamma å pappa på torsdagskvällen med, men visade sig att pappa inte tänker vara hemma, eftersom han är på jobb, så får se hur jag gör, kanske åker på fredagen, who knows?

Rakade förresten skallen igår igen, denna gången 3mm istället för ”normala” 12mm eller 6mm som jag kört på sistone, tycker det blev helt okej faktiskt 🙂