Jaha sa ja… Kims fest i lördags, trevlig tillställning med gott sällskap! För er som vill se foton därifrån, så kan ni besöka www.northbane.com. Först var vi (Fia å jag) en sväng hos Björn å drack lite pilsner å Bacardi breezer för vissa 😉 å pratade, trevligt trevligt. Eftersom fint folk kommer sent å vi skulle vara hos Kim runt 1830-1900, så gick vi inte därifrån förrän runt 1915. Kim är som vanligt en bra festvärd å bistod med glögg, dricka för de som ville å tilltugg. Sofia (d.y.) blev lite väl trött framåt kvällen, så fastän hon var taggad innan vi gick dit på att gå ut, så blev det taxi hem strax efter midnatt istället, fast jag kan tycka det är lika skönt med, så för mig kvittade det faktiskt. Väl hemma blev det lite snabb nattamat å sen tack å gonatt 🙂

Söndagen spenderades med att göra i princip ingenting alls, vilket innebar skön avkoppling i säng å soffa mestadels 🙂 Åt god mat, fläskfilé till lunch å tacos till kvällsmat 🙂
Fia kan ha nämnt någon gång att hon ville åka till Gekås under dagen igår 😉

Så måndag, Sofia vaknade tidigt å väntade tåligt på att jag skulle vakna så vi kunde äta frukost å sedan åka till Gekås. Skulle haft med mig en Lego-leksak å byta på Gekås som Claes lämnade till mig på lördagsmorgonen, men eftersom jag har ett sånt katastrofalt dåligt minne (hade ändå ställt påsen med kvittot i hallen) så glömde jag det å hade dåligt samvete under större delen av dagen för att jag missat å ta med den som jag sagt jag skulle göra 🙁
Men Sofia fick köpt en hel del varor där iaf, över 100st tror jag hon kom upp i totalt med det hon köpte till sin mamma hehe. Själv hamnade jag på strax hälften av det (inkl. köp till mamma), men vi var båda nöjda med våra inköp å de va knappt något folk där när vi kom, vilket var väldigt skönt, mycket skåningar som bräkte hördes dock!

Sofia med sina kvitton på BK 😉
På tal om BK, det är fanimej så otroligt mycket godare än Donken. Åt på Donken i lördags efter jobbet, å BKs hamburgare får ju Donkens motsvarighet å smaka gammal disktrasa i jämförelse med BKs (för att förtydliga att inte BKs smakar disktrasa ;P)…

I kväll efter att ha kört Sofia till stationen (grym saknad direkt efter jag åkte ifrån stationen), så förbokade jag ett ex av Amon Amarth’s nya album, Surtur Rising inkl. dvd 🙂 Amon Amarth, Arch Enemy å Hardcore Superstar är tre av de band jag känner att jag verkligen vill stödja, de är band som inte producerar musik bara för att producera musik, utan det finns (enl. mig) känsla å finess bakom det hela.

Kvällen kan nog ev. avrundas med en film, vilken är dock ännu oklar.