Igår blev kvällsmaten (middag för vissa :P) lidande, så kvart i tolv igår kväll så ställde jag mig å stekte på falukorv å kokade makaroner som jag relativt snabbt slevade i mig å sparade hälften till matlåda idag. Liiiite väl sent, men hade jag inte ätit då så kan jag ge mig f-n på att jag hade vaknat mitt i natten å varit vrålhungrig, å bonus var ju att jag slapp köpa mat ute idag 🙂

Snart helg igen, ska bli gott, trots jag att jag jobbar på lördagen å att Sofia inte kommer förrän på lördag vid middagstid, så känns det ändå skönt med lite ledighet, å sen ska vi ju på festligheter hos Kim på lördagskvällen å Gekåsbesök på måndag (Sofia helt lyrisk 😉

Sen bilen vägrade starta för typ 2 veckor sen, så har jag blivit mer eller mindre beroende av skjuts när det varit kallt å halt ute (cykeln står vid stationen, borde absolut hämta den snart så ingen fan snor den! <– obs att det inte är skrivit att folk ska få idéer ;P)